Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВОстри кпритики към служебният министър на здравеопазването д-р

...
Редактор: e-mail: Кадър: 7/8 ТВОстри кпритики към служебният министър на здравеопазването д-р
Коментари Харесай

Братът на Стоичков с остри думи към Стойчо Кацаров: Мисля, че не е бил и една минута доктор

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: 7/8 ТВ

Остри кпритики към служебният министър на опазването на здравето доктор Стойчо Кацаров насочи братът на именития българнки футболист Христо Стоичков - Цанко. Повод са ограниченията, които бяха оповестени през днешния ден. Малкият брат на Камата бе посетител в предаването " Крум Савов Live ", където от няколко седмици се изявява като коментатор по разнообразни публични тематики.

" Дербито ЦСКА - " Левски " ще е с 30 % аудитория, а общините са цялостни. Едно не разрешават, друго може. Министърът на опазването на здравето е цялостен неадекватник. Говоря за настоящия длъжностен, а не за Коце Ангелов. Него го одбрявам, тъй като знам една история в Ямбол в болничното заведение по какъв начин е оказал помощ на две дами, по какъв начин не е желал да си потегля оттова. Но този настоящия Кацаров мисля, че не е бил една минута лекар. Така си мисля аз. Тези двамата ги проследявам доста изкъсо - министъра на образованието и на опазването на здравето. Затварят заведенията, децата потеглят на учебно заведение, прибират се и ни зарязават. Става отново същото състояние. Малките общини всички са цялостни и никой не съблюдава епидемиологичните ограничения. И защо приказваме? Кой съблюдава ограниченията в България? Какво ми влиза РЗИ в Народното събрание?. Малко им е на Хаджигенов и Тошко Йорданов. Задължително да ги глобят с по 1500 лв.. Значи аз мога да нося маска, а вие не можете като сте вътре в Народното събрание ", разяснява Цанко Стоичков.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР